LG

Paperblog

AA1

Loading

BVH Libros

vg

Buscador del Blog

Click Here!

El Corte Ingles

Google+ Followers

lunes, 15 de mayo de 2017

La ruta blava – Josep Maria de Sagarra {en Catalán}

                 

                              Libro en Catalán  -  Llibre en Catalá

Josep Maria de Sagarra, exiliat a París durant la Guerra Civil, va viatjar a Tahití en companyia de Mercè Devesa, amb qui s’acabava de casar. Aquest viatge havia estat un regal de bodes de Francesc Cambó. A la Polinèsia, Sagarra tenia la intenció de fugir de l’ambient opressiu de l’exili. El 28 de desembre de 1936, ell i la seva esposa es van embarcar a Marsella en el Commisaire Rammel; van arribar a Tahití al febrer de 1937 i van tornar de nou a Marsella en el Ville de Strasbourg, el 20 de juliol de 1937. Del quadern de bord que anava escrivint Josep Maria de Sagarra al llarg d’aquests mesos va sorgir La ruta blava, un llibre excepcional, d’una prosa lluminosa i d’un estil narratiu impecable.

Enlaces de Descarga Públicos


Josep Maria de Sagarra, exiliado en París durante la Guerra Civil, viajó a Tahití en compañía de Mercè Devesa, con quien acababa de casar. Este viaje había sido un regalo de bodas de Francesc Cambó. En la Polinesia, Sagarra tenía la intención de huir del ambiente opresivo del exilio. El 28 de diciembre de 1936, él y su esposa se embarcaron en Marsella en el Commisaire Rammel; llegaron a Tahití en febrero de 1937 y volvieron de nuevo a Marsella en el Ville de Strasbourg, el 20 de julio de 1937. Del cuaderno de a bordo que iba 
escribiendo Josep Maria de Sagarra lo largo de estos meses surgió La ruta azul , un libro excepcional, de una prosa luminosa y de un estilo narrativo impecable.