LG

Paperblog

AA1

Loading

BVH Libros

vg

Buscador del Blog

Click Here!

El Corte Ingles

Google+ Followers

martes, 25 de abril de 2017

J.R.R.Tolkien .- Els Fills D'en Hurin

                                                


Llibre en Catala - Libro en Catalán


«Els fills d’en Hurin» és un dels grans relats que basteixen la història de la Terra Mitjana i se situa a la Primera Edat, quan els elfs, els homes i els nans ja havien viscut uns quants segles a la Terra. Amb el relat de Beren i Lúthien, aquest és el més citat a «El Senyor dels Anells» i «El Silmaríl·lion» com a referent de l’heroisme i la tragèdia en la lluita contra el Mal, que a la Primera Edat encarna la figura de Mórgoth.
Aquest llibre, recopilat pel fill d’en Tolkien i amb il·lustracions d’Alan Lee, és la història completa dels fills d’en Hurin, una història tràgica d’amors impossibles, passions incompreses i guerres sense quarter entre la Llum i la Foscor. Homes, elfs, nans, orcs i dracs lluiten pel domini de la Terra Mitjana.
Síntesis en Castellano
«Los hijos de Húrin» es uno de los grandes relatos que fundamentan la historia de la Tierra Media y se sitúa en la Primera Edad, cuando elfos, hombres y enanos llevaban unos pocos siglos sobre la tierra. Con el relato de Beren y Lúthien, este es el más citado en «El Señor de los Anillos" y "El Silmarillion» como referente del heroísmo y la tragedia en la lucha contra el Mal, que en la Primera Edad encarna la figura Mórgoth. Este libro, recopilado por el hijo de Tolkien y con ilustraciones de Alan Lee, es la historia completa de los hijos de Húrin, una historia trágica de amores imposibles, pasiones incomprendidas y guerras sin cuartel entre el y la oscuridad. Hombres, elfos, enanos, orcos y dragones luchan por el dominio de la Tierra Media.
Enlaces de Descarga Públicos