LG

Paperblog

AA1

Loading

BVH Libros

vg

Buscador del Blog

Click Here!

El Corte Ingles

Google+ Followers

miércoles, 8 de febrero de 2017

Epubs gratis {en Castellano-Catalán e Ingles}

Posted: 08 Feb 2017 06:42 AM PST
Con el fin de emprender la búsqueda de su padre, un misionero británico que ha desaparecido casi sin dejar rastros, la joven Robyn Ballantyne regresa al África, su tierra natal, tras haber recibido una estricta educación en la Inglaterra victoriana. Desde Mozambique, Robyn inicia la llamada “transversa”, una larga y difícil travesía que recorre el continente africano desde el este hasta la costa atlántica. Llevada por el estímulo de la aventura, de la exuberante naturaleza y de sus propias ansias.

Posted: 08 Feb 2017 06:41 AM PST
Eran los meses de invierno de 1946. Hanns Alexander —alemán, judío— se propone encontrar a Rudolf Höss, el Kommandant de Auschwitz y responsable de la muerte de más de dos millones de personas. Höss había huido a través de un continente en ruinas y se ocultaba bajo una nueva identidad. Era, además, el único hombre cuyo testimonio podía garantizar que se hiciera justicia en Núremberg y saliera a la luz toda la dimensión del Holocausto. Rudolf Höss había nacido en.

Posted: 08 Feb 2017 06:40 AM PST
Ambientada en la Francia de la segunda guerra mundial, Calle de la Estación, 120 es la primera novela de Léo Malet en la que aparece el detective Nestor Burma como protagonista. Bob Colomer, ayudante de Burma, es asesinado en la estación de Lyon justo cuando acababa de reencontrarse con su jefe, recién llegado a Francia del campo de prisioneros alemán en el que había estado internado. Antes de morir, Colomer logra susurrarle una dirección: «Calle de la Estación, 120», la.

Posted: 08 Feb 2017 06:39 AM PST
Esta novela, primera del volumen El río del tiempo y publicada originalmente en 1985, resalta las reflexiones autobiográficas que son comunes en la obra de Vallejo. Su nefasta relación con el catolicismo, sus pensamientos sobre la actividad creativa y la literatura, la visión sobre las costumbres de su región, la relación con su padre, el boom latinoamericano son algunos de los temas donde ancla ese explosivo pensamiento que ha sido fundamental para el desarrollo de su carrera literaria. «Me pasé.

Posted: 08 Feb 2017 06:38 AM PST
A les fredes aigües de Fjällbacka apareix el cos sense vida d’un home empresonat en un bloc de gel. L’angoixa a l’illa creix quan se sap que un dels amics de la víctima fa temps que rep cartes anònimes amenaçadores. Hi ha algú a Fjällbacka que amaga un odi profund, algú sense escrúpols que ja ha actuat una vegada i que podria tornar a complir les seves amenaces en qualsevol moment. Un cas apassionant, ple de perills i girs inesperats,.

Posted: 08 Feb 2017 06:37 AM PST
L’escriptora Erica Falck torna al seu poble natal, Fjällbacka. Ha heretat la casa dels seus pares, morts fa poc en un accident de trànsit, i intenta acabar la biografia que té entre mans. Al cap de pocs dies, un veí descobreix el cadàver d’Alex Wijkner, la seva amiga d’infantesa, en una banyera plena d’aigua gelada i amb les venes tallades. Amb la idea d’escriure un llibre, l’Erica investiga sobre la vida i la mort de la seva amiga i ben.

Posted: 08 Feb 2017 06:35 AM PST
¿Existe la Atlántida? ¿Cómo se construyeron las pirámides de Egipto? ¿Dónde se encuentra el Santo Grial? ¿Por qué continúan produciéndose desapariciones en el Triángulo de las Bermudas? La Historia está repleta de preguntas sin respuesta, inquietantes enigmas que han dejado perplejos a los investigadores más reputados, más misteriosas leyendas que han perdurado a lo largo de los siglos e inexplicables sucesos que todavía hoy crean controversia en el ámbito científico. Pero por fin se descubre la verdad oculta detrás de.

Posted: 08 Feb 2017 06:34 AM PST
“Els secrets signifiquen tant com la persona amb qui esculls compartir-los. El primer que volia fer el matí que tot va canviar era girar-me cap a ell i explicar-li. Dir-li. Contar-l’hi tot. Buidar el cap. No hi havia ningú altre al món amb qui desitgés tant compartir el secret. Però no ho vaig fer.” El cadàver d’una dona apareix en un la de localitat de Skövde. Tres dones, dues periodistes locals, Ing-Marie Andersson i Julia Almliden, i l’agent de policia.

Posted: 08 Feb 2017 06:19 AM PST
Fjällbacka és un poblet de pescadors aparentment tranquil de la costa oest de Suècia. Tot sembla indicar que l’aparició d’una nena ofegada a les aigües del mar és fruit d’un tràgic accident, però l’autòpsia revela que hi ha restes d’aigua dolça i de sabó als pulmons de la criatura. Algú, doncs, li ha causat la mort en terra ferma i tot seguit l’ha llançat despietadament al mar. Però, per què? Qui pot haver comès un acte semblant? Patrik Hedström i.

Posted: 08 Feb 2017 06:17 AM PST
La reina de la novel·la negra nòrdica torna a les llibreries amb noves intrigues vingudes del fred. Al més pur estil Agatha Christie, els relats de Camilla Läckberg conjuguen amb mestria suspens, girs argumentals imprevisibles i crims esfereïdors. Per culpa d’una tempesta de neu, una família queda atrapada en un hotel de l’illa de Fjällbacka. Quan el cap de família, un dels homes més rics de Suècia, mor enverinat, no hi ha cap dubte: l’assassí és un dels hereus i.

Posted: 07 Feb 2017 08:16 AM PST
Estos nueve volúmenes abarcan la obra completa de Platón, desde la época de juventud (Apología, Ion, Critón, Protágoras, etc), hasta su madurez (República, Banquete, Leyes, etc.). Incluyen también, por tanto, los Diálogos apócrifos y dudosos, así.

Posted: 07 Feb 2017 08:15 AM PST
Forman este volumen algunas de las obras de vejez de Platón: Filebo, acerca del contenido de una vida buena, propia del filósofo; Timeo (durante buena parte de la Antigüedad y la Edad Media el diálogo más conocido de Platón), relato acerca del origen y la constitución del universo; el inacabado Critias sobre la Atenas originaria.

Posted: 07 Feb 2017 08:14 AM PST
Solo Eureka puede detener a Atlas, el poderoso y cruel rey de la Atlántida, pero antes deberá aprender a luchar. Junto con Cat y el atractivo y misterioso Ander, atravesará el océano para encontrar a Solon, el único que puede enseñarles cómo derrotar a Atlas. Mientras Eureka trata de asumir la destrucción que ella misma ha traído al mundo y planea cómo enfrentarse a Atlas, se le revela un secreto absolutamente devastador. Si es lo bastante fuerte, Eureka podría usar.

Posted: 07 Feb 2017 08:13 AM PST
¿Por qué Robert, —el Gran Bob—, optó por arrojarse al agua y ahogarse durante un viaje de pesca? Amigo Bob y su esposa Lulú, el doctor Coindreau mira hacia el pasado, buscando indicios dentro del alegre temperamento del Gran Bob, que puedan resolver este misterio.

Posted: 07 Feb 2017 08:04 AM PST
La Maica Solís és una advocada a punt de fer cinquanta anys i no ho porta gens bé. La seva filla adolescent ha deixat de ser una nena de cop i la Maica no acaba de pair-ho. Tot al seu voltant és una autèntica bogeria: està començant a partir els símptomes de la menopausa, és una addicta a la Blackberry i una histèrica hipocondríaca, va a teràpia perquè encara no ha superat que el seu marit la deixés per una.

Posted: 07 Feb 2017 08:03 AM PST
God-Emperor Kairominas is lord of all he surveys. He has defeated all foes, has united the entire world beneath his rule, and has mastered the arcane arts. He spends his time sparring with his nemesis, who keeps trying to invade Kai’s world. Except for today. Today, Kai has to go on a date. Forces have conspired to require him to meet with his equal—a woman from another world who has achieved just as much as he has. What happens when.

Posted: 07 Feb 2017 08:01 AM PST
Of the son of a High Duke of the interstellar Empire, much glory is expected. And expected. And still expected, despite endless proof that young Dennison Crestmar has no talent whatsoever for war. But the life Dennison is forced to live will have its surprising lessons to impart.

Posted: 07 Feb 2017 08:00 AM PST
Els 7 contes que integren aquest volum són històries que agrupen inseguretats, incomunicació, ambigüitat, reflexió i un xic de mala baba. És evident la influència de Sergi Pàmies i Quim Monzó en ells: un estil urbà, desenfadat, sense gaire pèls a la llengua. Bagunyà defuig la presentació formal tradicional: el protagonista va desgranant els seus pensaments, els seus temors, en alguns casos les seves paranoies (digne de destacar el conte Silenci, sisplau). Se’ns presenta nu, i és precisament això el.

Posted: 07 Feb 2017 07:58 AM PST
Les circumstàncies de la seva aparició feren d’El doctor Givago una de les novel·les més discutides del seu temps. El pas dels anys no ha fet altra cosa que demostrar que l’obra és un document important de la vida del Moscou pre-revolucionari i de la Rússia de la Revolució d’Octubre i que està dotada d’un alè narratiu considerable. El doctor Givago, intel·lectual burgès mig positivista mig tolstoià, pateix les dures proves que la revolució —una revolució que ell creia, en.

Posted: 07 Feb 2017 07:03 AM PST
Mia necesita dinero. Mucho dinero. Para ser exactos un millón de dólares. Y además tiene poco tiempo. La vida de su padre está en juego y ella solo tiene un año para saldar sus deudas. Para ello deberá aceptar un encargo que nunca antes habría imaginado… Durante todo un año Mia acompañará a lo largo de un mes a un hombre distinto y así conocerá el lujo, diferentes estilos de vida, viajará por muchas ciudades, vivirá experiencias sexuales increíbles… Y.

Posted: 07 Feb 2017 07:02 AM PST
Una gran historia de amor recorre las páginas de esta novela: una pasión arrolladora que comenzó el mismo día de aquel verano en que los portugueses arribaron a la desembocadura del río Plata para fundar la Colonia del Sacramento. El protagonista ahora, viejo, ante un fogón, bebiendo y añorando, evoca, a través de los sucesos de aquel lejano 1680, la figura heroica de Joanna Galvão. Este impecable relato de aventuras es, además, la subyugante reconstrucción de una época en la.

Posted: 07 Feb 2017 06:01 AM PST
Gråskär és l’illa del far, però a Fjällbacka tothom la coneix com l’illot de les Ombres, perquè la llegenda diu que qui hi mor, mai no abandona l’illa. L’Annie hi vivia de petita, i ara, anys més tard, s’hi ha establert de nou. Per això, quan la seva parella de joventut apareix assassinada en estranyes circumstàncies, totes les mirades apunten al far. Un cas ple d’intriga i secrets amagats que intentarà resoldre la intrèpida parella formada per Patrick Hedström i.

Posted: 07 Feb 2017 06:00 AM PST
UNA SOLITUD MASSA SOROLLOSA és la història de Hant’a, el premsador de paper, que esclafa a la seva premsa tones de llibres. Tones de cultura, de visions de la vida i dels homes. Esclafa tota l’acumulació de coneixement i de saber que la humanitat ha anat sumant al llarg del temps, llibres prohibits que la falta de llibertat mana destruir. Després de trenta-cinc anys de fer el mateix s’ha fet una cultura llibresca important i les cites dels grans autors.

Posted: 07 Feb 2017 06:00 AM PST
L’amor és cec, ja ho sabem, i per això l’únic possible és amb una desconeguda amb qui heu ensopegat enmig d’una boira on no es clissa res. Veure el rostre d’una cantant —si l’haguéssiu vist!— us durà a la cadira elèctrica, i veure les meravelles de la dona somiada entre les urpes del Major de maligne ull de vidre us farà ser un sant Jordi de diumenge a la tarda. Què feu tocant la trompeta tota la nit amb dos.

Posted: 07 Feb 2017 06:00 AM PST
Fa generacions, alguna cosa va sortir malament en una nau-colònia que transportava milers de persones cap a un nou món. Els seus descendents s’han degradat al nivell de civilització més primitiu i han perdut no només tot coneixement tecnològic, sinó la memòria dels seus orígens. Dividits en tribus aïllades, repartides per diferents zones de la gegantina nau, el seu món es redueix ara a un entorn artificial de corredors, passadissos i estades cobertes per «pònics» (vegetals de ràpid creixement que.

Posted: 07 Feb 2017 06:00 AM PST
El que inicialment sembla un tràgic accident de carretera acaba convertint-se en tota una altra cosa. Quan s’esdevé un altre xoc aparentment inexplicable, sorgeixen sospites. I si les dues víctimes han estat assassinades? Alhora, la policia de Tanumshede està ocupada amb altres assumptes. S’està gravant un reality show al poble, però l’atenció de les càmeres està exacerbant el conflicte entre les «estrelles» i la població local. I si el criminal forma part del petit grup de gent assedegada de popularitat.

Posted: 07 Feb 2017 06:00 AM PST
Una noia mig despullada, esmaperduda i xopa de sang, camina sense rumb a través dels boscos glaçats de Fjällbacka. Es tracta de la Victoria, la noia que va desaparèixer fa quatre mesos. Li han arrancat els ulls i la llengua i la seva vida és com una gota d’aigua a punt de gelar-se. Quan la notícia arriba a Patrick Hedström i la resta de l’equip policial, saben que no poden perdre temps. De la seva agilitat i destresa en depèn.

Posted: 07 Feb 2017 06:00 AM PST
El tranquil poble d’estiueig de Fjällbacka es veu sacsejat per una notícia brutal: ha aparegut el cadàver d’una jove turista alemanya que va ser cruelment torturada abans de morir. Però això no és tot: juntament amb aquest cos apareixen també les restes de dues joves que van ser assassinades al poble vint anys enrere. Qui té interès a relacionar els dos crims? Totes les mirades es dirigeixen cap a la poderosa família Hult. Patrik Hedström haurà d’investigar-ho… mentre Erica Falck.

Posted: 07 Feb 2017 06:00 AM PST
El misteri s’ha instal·lat de manera permanent a l’illa de Fjällbacka, i Camilla Läckberg, la reina de la novel·la negra escandinava, ens hi torna a arrossegar amb una nova intriga esfereïdora. Aquesta vegada, ni els nens no podran dormir tranquils. L’any 1974, la família que regentava la colònia infantil de la idíl·lica illa de Valö, al costat de Fjällbacka, va desaparèixer. Com si s’haguessin fos, sense endur-se res, ni tan sols la seva filla petita, l’Ebba, que mai no ha.

Posted: 07 Feb 2017 06:00 AM PST
L’agent Patrik Hedström es disposa a gaudir del seu permís de paternitat per cuidar la Maja, que acaba de fer un any. Mentrestant, l’Erica Falck comença a escriure un nou llibre, tot i que no es pot treure del cap el misteriós bagul que va trobar a les golfes. A dins, els diaris de joventut de la seva mare i una medalla amb una esvàstica embolicada en un jersei de nadó tacat de sang. Què té a veure tot això.